1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ALANYA’DA UYGUNSUZ FOTOĞRAF VE GÖRÜNTÜ ÇEKEN SATRANÇ EĞİTMENİ TUTUKLANDI

ALANYA’DA UYGUNSUZ FOTOĞRAF VE GÖRÜNTÜ ÇEKEN SATRANÇ EĞİTMENİ TUTUKLANDI

Antalya’nın Alanya ilçesinde sahilde küçük yaştaki Ukrayna uyruklu bir kızın fotoğrafını çektiği öne sürülen satranç eğitmeni, polis tarafından gözaltına alındı.

featured

Antalya’nın Alanya ilçesinde sahilde küçük yaştaki Ukrayna uyruklu bir kızın fotoğrafını çektiği öne sürülen satranç eğitmeni, polis tarafından gözaltına alındı. Polisin yaptığı incelemede cep telefonunda özel ders verdiği öğrenciler ve küçük çocuklara ait çok sayıda uygunsuz fotoğraf ile görüntü olduğu tespit edilen şahıs tutuklandı.
Olay, dün öğle saatlerinde Saray Mahallesi’nde bulunan Kleopatra Plajı’nda meydana geldi. İddiaya göre plajda oturan Mesut U. (52) cep telefonu kamerasıyla Ukrayna uyruklu 11 yaşındaki kız çocuğunun görüntülerini çekmeye başladı. Çevredekilerin durumu fark ederek şikayet etmesi ile olay yerine polis ekibi sevk edildi. Cep telefonuna el konulan ve satranç eğitmeni olduğu öğrenilen Mesut U., gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Cep telefonunda çok sayıda uygunsuz fotoğraf ve görüntüler ortaya çıktı
Yapılan incelemede Mesut U.’nun cep telefonunda kendisine ait kursta özel ders verdiği öğrenciler ve küçük çocuklara ait çok sayıda uygunsuz fotoğraf ile görüntüler olduğu tespit edildi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mesut U., sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.