1. Haberler
  2. Asayiş
  3. EMNİYET BALIKESİR’DE 215 KİŞİYE KADES’İ ANLATTI

EMNİYET BALIKESİR’DE 215 KİŞİYE KADES’İ ANLATTI

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli bilgilendirme faaliyetleri kapsamında 610 kişiyi dolandırıcılık suçları ve 215 kişiyi KADES uygulaması hakkında bilgilendirdi.

featured
0
Paylaş

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bilgilendirme çalışmalarında, 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında toplam 610 vatandaşa dolandırıcılık suçları, evden ve işyerinden hırsızlık, yankesicilik gibi konular hakkında bilgi verildi. Bu kapsamda vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Ayrıca, aile içi ve kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik olarak KADES uygulaması hakkında 215 vatandaş bilgilendirildi. KADES uygulamasının telefona kurulması konusunda ise 37 vatandaşa yardımcı olundu. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceğini ve toplum güvenliğini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!