1. Haberler
  2. Spor
  3. YENİ TRANSFER 6-8 AY SAHALARDAN UZAK

YENİ TRANSFER 6-8 AY SAHALARDAN UZAK

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor’un, yeni transfer ettiği Mourad Louzif, yaşadığı sakatlık sebebiyle 6-8 ay sahalardan uzak kalacak.

featured

Teksüt Bandırmaspor’un yeni transferi Mourad Louzif, Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık maçında ön çapraz bağlarından ciddi bir sakatlık geçirmişti. Yapılan kontroller sonrası oyuncunun ameliyat olmasına karar verildi. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “ 23.07.2024 tarihinde Fatih Karagümrük ile yapmış olduğumuz hazırlık maçında futbolcumuz Mourad Louzif zeminden kaynaklı olarak ön çapraz bağından sakatlık yaşamıştır. Futbolcumuzun en kısa sürede ameliyatı planlanacak olup en kısa sürede ameliyata alınacaktır. Futbolcumuz tahmini 6-8 ay sahalardan uzak kalacaktır.

 

Haber: Buse ASLAN

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.