1. Haberler
  2. Çevre
  3. BAKAN YERLİKAYA, AFYONKARAHİSAR’DAKİ DEPREMDE OLUMSUZ DURUM OLMADIĞINI AÇIKLADI

BAKAN YERLİKAYA, AFYONKARAHİSAR’DAKİ DEPREMDE OLUMSUZ DURUM OLMADIĞINI AÇIKLADI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Afyonkarahisar’da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

featured

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Afyonkarahisar’da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Olumsuz bir durum yoktur’ dedi.
AFAD’ın paylaştığı bilgilere göre Afyonkarahisar’da saat 06,24’te 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 6.99 kilometre olarak ölçüldü. Depremden sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Afyonkarahisar’da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın saha taramaları ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarların değerlendirilmesi sonucunda an itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.