1. Haberler
  2. Spor
  3. BİNLERCE KİŞİ MİLLİ MAÇTA GOL ANINDA SEVİNÇ ÇIĞLIKLARINA BOĞULDU

BİNLERCE KİŞİ MİLLİ MAÇTA GOL ANINDA SEVİNÇ ÇIĞLIKLARINA BOĞULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’de vatandaşlar, Türkiye’nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu üçüncü maçında Çekya ile yaptığı karşılaşmayı kurulan dev ekranlardan seyredip, gol esnasında sevinç çığlıklarına boğuldu.
Edirne Belediyesi, Şehit Astsubay Ömer Halis Demir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri parkına dev ekran kurdu. ‘Sandalyeni kap gel’ sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılan binlerce vatandaş, Türkiye-Çekya maçını izledi.
Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un golleri ile adeta kendinden geçen Edirneliler, Türkiye’nin son 16 tura kalmasını coşkuyla kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BİNLERCE KİŞİ MİLLİ MAÇTA GOL ANINDA SEVİNÇ ÇIĞLIKLARINA BOĞULDU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!