1. Haberler
  2. Çevre
  3. BANDIRMA’DA ÇEVRE TEMİZLİĞİ İÇİN BELEDİYELERDEN ORTAK ÇALIŞMA

BANDIRMA’DA ÇEVRE TEMİZLİĞİ İÇİN BELEDİYELERDEN ORTAK ÇALIŞMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da TOKİ Mahallesi ile Levent Mahallesi’ni birbirine bağlayan 228 numaralı ana yol, kaçak moloz ve çöp döküm alanı olarak kullanılmaya devam ediyor. Eti Maden İşletmeleri tarafından şlam atık alanı olarak kullanılan bu bölgede, rehabilitasyon çalışmalarına başlanmadan önce vahşi depolamanın devam ettiği ve çevreye zarar veren kaçak döküntülerin arttığı gözlemleniyor. Moloz ve çöplerin kontrolsüzce döküldüğü “Şlam Yolu” olarak adlandırılan geçiş yolunda yaşanan sıkıntılar birçok şikayete neden oluyor.

Bandırma Belediyesi Temizlik Ekipleri, bu alanda yoğun çabalar göstererek çok sayıda kamyon ve iş makinesi ile çöp kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Yapılacak temizlik ve rehabilitasyon çalışmalarının ardından, bölgede yeniden çöp ve moloz dökümünü önlemek için caydırıcı yasal tedbirler alınacağı belirtiliyor.

Levent Mahalle Muhtarı Netice Yalın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Mahallemiz sınırları içinde bulunan yol geçtiğimiz kış ayında temizlenmişti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ziyaretim sırasında bu sorunu ilettim. İlgili birimler hızla harekete geçerek moloz ve çöplerin temizliğine başladı. Vatandaşlarımızın bu bölgeyi kirletmemesini ve çevreye zarar vermemesini rica ediyorum. Temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşam demektir” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BANDIRMA’DA ÇEVRE TEMİZLİĞİ İÇİN BELEDİYELERDEN ORTAK ÇALIŞMA
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!