1. Haberler
  2. Asayiş
  3. TOKAT VALİSİ HATİPOĞLU: ’40 DÖNÜMLÜK ALANDA ETKİLİ OLAN YANGINI ÖNLEMEYE ÇALIŞIYORUZ’

TOKAT VALİSİ HATİPOĞLU: ’40 DÖNÜMLÜK ALANDA ETKİLİ OLAN YANGINI ÖNLEMEYE ÇALIŞIYORUZ’

Tokat’ın Niksar ilçesinde ormanlık alanında başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

featured

Tokat’ın Niksar ilçesinde ormanlık alanında başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ’40 dönümlük bir alanda etkili olan yangını önlemeyle ilgili olarak gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz’ dedi.
Niksar’ın Ustahasan köyü ormanlık alanında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Bölgeye, Niksar Orman İşletme Müdürlüğü, Niksar Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra Erbaa Belediyesi’nden kepçe ve arazöz takviyesi gönderildi. Ayrıca yangını söndürme çalışmalarına ilçede faaliyet gösteren özel sektör firmaları da iş makinalarıyla katıldı.
Yangın bölgesinde inceleme yapan Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, ‘Tespit çalışmalarımız devam ediyor. Ustahasan köyümüzde yaklaşık 40 dönümlük bir alanda etkili olan yangını önlemeyle ilgili olarak gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Tüm ekiplerimiz ve civar itfaiyelerimiz şu an itibarıyla olay yerindeler. Elimizden geldiğince hızlı bir şekilde söndürmek için gayret gösteriyoruz’ dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.