1. Haberler
  2. Spor
  3. SPOR CAMİASI CAN CANGÖK’Ü ANDI

SPOR CAMİASI CAN CANGÖK’Ü ANDI

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, Balıkesirspor’un eski futbolcusu ve teknik patronu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Can Cangök’ün anısına lokma hayrı düzenlendi.

featured

Balıkesirspor’un efsane isimlerinden Can Cangök’ün futbolcu ve antrenör arkadaşları tarafından Hacı Ali Camii yanında organize edilen lokma hayrı, Balıkesir spor camiasını bir araya getirdi. 11 Mayıs’ta aramızdan ayrılan Can Cangök’ün oğlu Can Orçun Cangök’ün de yer aldığı lokma hayrına Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesirspor’un eski başkanlarından Emin Ermişler, Ahmet Çavlan, Kemal Büyükakın, Rafet Çetinel, Remzi Boncuk, Balıkesirspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu İsmet Deniz,  Balıkesir İl Futbol Temsilcisi Abdullah Küçükarabacıoğlu, Balıkesirspor’un eski futbolcu ve yöneticisi İlhan Eker ile çok sayıda oyuncu, antrenör, Balıkesirspor kulüp çalışanları, TÜFAD yönetim kurulunda yer alan üyeler katıldı. Çok sayıda kırmızı-beyazlı taraftarın da hazır bulunduğu lokma hayrı, Can Cangök için yapılan dualarla sona erdi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.