1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İSRAİL PROTESTOLARINDA HEDEF OLAN STARBUCKS’IN HİSSELERİ ERİYOR

İSRAİL PROTESTOLARINDA HEDEF OLAN STARBUCKS’IN HİSSELERİ ERİYOR

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle protestolarda hedef olan Starbucks’ın değeri eriyor.

featured

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle protestolarda hedef olan Starbucks’ın değeri eriyor.
İsrail protestolarında hedef olan ABD’li kahve zinciri Starbucks’ın hisseleri değer kaybediyor. Nasdaq’ta işlem gören hisselerinin toplam piyasa değerinin 85 milyar doların altına gerilediği belirtiliyor. Şirketin hissesi dün yüzde 16 değer kaybederken, 74,93 dolar civarında seyrediyor.
Şirket hisselerinin piyasa değeri bir günde 100,25 milyar dolardan 85 milyar dolar düşerek 15 milyar doların üzerinde değer kaybetti.
Starbucks 65 ülkede toplam 35 bin üzerinde mağazasıyla, dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olma unvanına sahip. Türkiye’de ise 685 mağazası buluyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.