1. Haberler
  2. Eğitim
  3. ULUSLARARASI DERGİDE TÜRK İMZASI

ULUSLARARASI DERGİDE TÜRK İMZASI

Balıkesir Üniversitesi akademisyenlerinden olan Prof. Dr. Sema Bağdat ve Prof. Dr. Feyzullah Tokay’ın imzasını taşıyan çalışma, uluslararası bir dergide yer aldı.

featured

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı akademisyenlerden, Prof. Dr. Sema Bağdat ve Prof. Dr. Feyzullah Tokay’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q1 ölçeğindeki “Applied Clay Science” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Sema Bağdat ve Prof. Dr. Feyzullah Tokay ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurettin Şahiner, Prof. Dr. Selehattin Yılmaz, Doç. Dr. Selin Sağbaş Suner ve Dr. Şahin Demirci tarafından ortaya koyulan “Amine-modified halloysite nanotube embedded PEI cryogels as adsorbent nanoarchitectonics for recovery of valuable phenolic compounds from olive mill wastewater” başlıklı çalışma, “Applied Clay Science” dergisinin Mart 2024 sayısında yayınlandı.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.