1. Haberler
  2. Eğitim
  3. MÜDÜR CİĞER, “HUZURLU, MUTLU BİR BAYRAM TATİLİ DİLERİM”

MÜDÜR CİĞER, “HUZURLU, MUTLU BİR BAYRAM TATİLİ DİLERİM”

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, “Öğrencilerimize, değerli velilerimize, tüm kıymetli eğitim camiamıza, Edremit halkımıza ve aziz milletimize kazasız, belasız, huzurlu, mutlu bir bayram tatili diler, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

featured

Tüm Türkiye’de Ramazan Bayramı nedeniyle Resmî Kurumlar 9 günlük bayram taline çıktı.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Ramazan Bayramı ve Bayram tatili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak Ramazan Bayramı’nı kutladı. Müdür Ciğer yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı, bugün Edremit’te 25 bin öğrencimiz, 1800 öğretmenimiz 9 günlük bayram tatiline çıkıyor. Bayramlar, toplumsal huzur ve mutluluğumuzu perçinleyen, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren, birlik ve beraberliğimizi arttırmaya vesile olan özel günlerdir.

Yakınlarımızı, büyüklerimizi, kimsesizleri bayramlarda ziyaret etmek bizi biz yapan en önemli unsurlardandır. Bayram tatilinde seyahate çıkacaklara kazasız, sorunsuz bir bayram dilerim, YKS ve LGS sınavlarına girecek öğrencilerimizin ders çalışmayı bırakmadan çalışmalarını sürdürmelerini tavsiye ederim.

Edremit eğitim ailesi olarak gücümüz tam, heyecanımız büyük, çocuklarımızı bilim, ilim ışığında, milli ve manevi değerlerimizin ruhu ile yarınlar için yetiştireceğiz.

Öğrencilerimize, değerli velilerimize, tüm kıymetli eğitim camiamıza, Edremit halkımıza ve aziz milletimize kazasız, belasız, huzurlu, mutlu bir bayram tatili diler, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.