1. Haberler
  2. Manşetler
  3. KÜTAHYA VE İLÇELERİNE YENİ NOTERLİKLER KURULUYOR

KÜTAHYA VE İLÇELERİNE YENİ NOTERLİKLER KURULUYOR

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, noterlik hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi ve yerinden sağlanması amacıyla Kütahya ve ilçelerine yeni noterlikler kurulacağını açıkladı.

featured
0
Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, noterlik hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi ve yerinden sağlanması amacıyla Kütahya ve ilçelerine yeni noterlikler kurulacağını açıkladı.
Kütahya ve ilçelerde vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini titizlikle takip edip, çözümü noktasında gayretlerini sürdürdüklerini belirten Milletvekili Adil Biçer, ‘Bu çerçevede noterlik hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi ve yerinden sağlanması amacıyla Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’un olurlarıyla, Kütahya Merkeze 4’üncü, Tavşanlı ilçemize 4’üncü, Simav ilçemize 2’nci ve Gediz ilçemize 2’nci noterlikler kurulmak üzere faaliyete geçirilecektir. İlimize göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’a teşekkür ediyor, ilimize, ilçelerimize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!