1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. ŞEHİR TİYATROSU YENİ SEZONA HIZLI GİRDİ

ŞEHİR TİYATROSU YENİ SEZONA HIZLI GİRDİ

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezonda muhteşem bir komedi ile perdelerini açtı.

featured
0
Paylaş

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezonda muhteşem bir komedi ile perdelerini açtı. Ray COONEY’in yazdığı, Haldun Dormen ve Kemal Uzun’un çevirisini yaptığı efsanevi komedi ‘Karmakarışık’ seyircilerden tam not aldı.
Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Karmakarışık’ adlı 2 perdeli komedi oyunu protokol üyeleri ile çok sayıda tiyatroseverin katılımı ile gerçekleştirdi.
Salonu dolduran seyirciler tarafından oldukça beğenilen ve ayakta alkışlanan oyun, her Perşembe saat 20.00’da Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!