1. Haberler
  2. Manşetler
  3. TUNCELİ’DE KONTEYNER KENT YAPIMI SÜRÜYOR

TUNCELİ’DE KONTEYNER KENT YAPIMI SÜRÜYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tunceli merkez ve 7 ilçede konteyner kent yapım çalışmaları sürüyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, yapımı devam eden konteyner kentlerde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.
Deprem bilimcilerin son zamanlarda sık sık 7 ve üzerinde deprem olabileceği öngörüsünde bulunduğu Tunceli’yi depreme dirençli hale getirmek için Valilik koordinesinde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Kent merkezinde 3, ilçelerde 9 olmak üzere toplam 12 ayrı konteyner kentin inşaatı devam ederken, çalışma çerçevesinde toplam bin 122 konteynerin yerleştirilmesi planlanıyor. Konteynerler, olası bir depremde vatandaşların geçici barınma alanları olarak kullanılacak.
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, merkez Atatürk Mahallesi, merkeze bağlı Kanoğlu köyü ile Pertek ilçesinde yapılan konteyner kent hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TUNCELİ’DE KONTEYNER KENT YAPIMI SÜRÜYOR
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!