1. Haberler
  2. Asayiş
  3. AKRABALARI İLE OTURURKEN YANDAKİ ODAYA GEÇİP AV TÜFEĞİ İLE KENDİNİ VURDU

AKRABALARI İLE OTURURKEN YANDAKİ ODAYA GEÇİP AV TÜFEĞİ İLE KENDİNİ VURDU

Afyonkarahisar’da aile üyeleri ile oturdukları esnada bir anda yan odaya giden genç kadın, karnına dayadığı tüfeği ateşledi.

featured

Afyonkarahisar’da aile üyeleri ile oturdukları esnada bir anda yan odaya giden genç kadın, karnına dayadığı tüfeği ateşledi. Ağır yaralanan 24 yaşındaki kadın yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Olay, Bolvadin ilçesi Özburun beldesi Üsküdar mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Gaye Solmaz (24) isimli kadın, kocası ve aile üyeleri ile evlerinin salonunda oturdukları esnada evin diğer odasına geçip av tüfeğini karnına dayayarak ateş etti. Solmaz’ı kanlar içinde gören aile üyeleri 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını ambulans ile hastaneye kaldırdı. Ancak Solmaz burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.
Olay sonrası evde bulunan R.T., A.T. S.A., G.T. ve R.T. adlı şahısların jandarma tarafından ifadeleri alınırken, ekipler genç kadının intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor.
Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.