1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. HAVRAN BELEDİYESİ YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADI

HAVRAN BELEDİYESİ YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADI

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Yerli Malı haftasını kutladı.

featured

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında Havran Belediye Binası önünde program düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile başlayan program, şiirlerin okunması ve protokol tarafından yerli ve milli teknolojilerimiz isimli fotoğraf sergisinin gezilmesi ile devam etti. Program sonunda öğrenci ve vatandaşlara Havran Belediyesi tarafından hazırlanan meyve paketleri ikram edildi.

 

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ise şu sözlerine yer verdi; “Yerli üretim konusunda bilinç kazandırmak ve yerli ürünlerin kullanımının ülke ekonomisine olan katkılarına dikkat çektiğimiz 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kutlu olsun.”

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.