1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. MÜDÜR ALKAN EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

MÜDÜR ALKAN EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürü Erkan Alkan, İlçe Müdürü Tezcan Koç, Şube Müdürü Haydar Ali Kuytul, Koyun Keçi Birliği Başkanı Erol Tunçman ve teknik personeller ile birlikte Bigadiç Yeşildere İlkokulunda tarım, hayvancılık ve su verimliliği kapsamında düzenlenen eğitim programına katıldı.

featured

Büyük bir sevinç yaşayan minik öğrencilere, su verimliliği seferberliği ile tarım ve hayvancılık hakkında bilgiler aktarılarak kendi imkanlarıyla oluşturdukları sera alanında yetiştirilen ürünlerin gelişimi ile ilgili süreçler değerlendirildi. İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projelerden biri olan “Halk Elinde Islah” projesi kapsamında Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinin katkısıyla, Yeşildere İlkokuluna Balıkesir Kuzusu’nun tanıtım ve teslimi yapıldı.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.