1. Haberler
  2. Politika
  3. BAKAN YERLİKAYA, AFAD İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAKAN YERLİKAYA, AFAD İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

featured

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bakanlığa bağlı AFAD ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Yerlikaya, ‘Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığımızda Bakan Yardımcımız, AFAD Başkanımız ve birim yöneticilerimizle birlikte ‘Değerlendirme Toplantımızı’ gerçekleştirdik’ ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.