1. Haberler
  2. Asayiş
  3. İSRAİL, HAN YUNUS’U HEDEF ALDI:28 ÖLÜ

İSRAİL, HAN YUNUS’U HEDEF ALDI:28 ÖLÜ

İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyinde bulunan Han Yunus’ta apartmanları vurması sonucu 28 kişi hayatını kaybetti.

featured

İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyinde bulunan Han Yunus’ta apartmanları vurması sonucu 28 kişi hayatını kaybetti.
İsrail, Filistin’e yönelik saldırını ara vermeden sürdürüyor. Gazze Şeridi’nin güneyinde bulunan Han Yunus’a saldırı gerçekleştirdi. İsrail’in Han Yunus’ta 2 bölgeye yönelik gerçekleştirdiği saldırıda 28 kişi hayatını kaybetti. Filistinli yetkiler, 23 sivilin yaralandığını ve enkaz altında kalanların olduğunu ifade etti. Han Yunus’un Hamad bölgesinde Abu Hatab, Al-Mubasher ve Hassanein ailelerine ait 3 apartmanın bombalandığı kaydedildi.
İsrail Deir el Balah’ı vurdu: 6 ölü
Öte yandan, İsrail, Gazze Şeridi’nde bulunan Deir el Balah’ı da vurdu. Deir el Balah’ da bulunan bir evin hedef alındığı saldırıda 6 sivil hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri Aksa Şehitleri Hastanesi’ne getirildi.
İsrail, Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının aynı sıra sivillerin bölgeden ayrılması için de çalışmalar yürütüyor. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun Danışmanı Mark Regev, ABF medyasına yaptığı açıklamada, Han Yunus’ta yaşayanların batıya taşınmalarını söyledi. Regev, ‘Batıya taşınırlarsa bir kez taşınmak zorunda kalmayacaklar’ dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.