1. Haberler
  2. Manşetler
  3. MİLLİ KUVVETLER’E İLK KAZMA VURULDU

MİLLİ KUVVETLER’E İLK KAZMA VURULDU

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kentin en hareketli caddelerinin başında gelen Milli Kuvvetler Caddesi’ni yenilemek için ilk kazmayı vurdu.

featured

Balıkesir’de en son Büyükşehir olmadan önce dönemin Belediye Başkanı İsmail Ok tarafından yenilenen Milli Kuvvet Caddesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nce bir çalışma başlatıldı.

Uzun zamandır eleştirilerin odağındaki cadde yenilenen yüzüyle hem araç hem yaya trafiği rahatlamış olacak.

 

40 GÜN 40 GECE ÇALIŞMA VAR

Balıkesir Büyükşehir Belediye ekiplerinin gece gündüz çalışıp caddeyi kısa sürede kullanıma açacaklarını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; “Yaptığımız anket çalışmaları ve gelen talepler doğrultusunda Milli Kuvvetler Caddesi ve Anafartalar Caddesinde yenileme çalışması başlattık. Yoldaki Arnavut kaldırımları sökülerek orta kısma asfalt atılacak.  Yine caddedeki park alanları arttırılacak. Ağaç düzenlemesi yapılacak. Cadde daha kullanışlı bir hale getirilecek. Buradaki çalışma bittiğinde Anafartalar Caddesi’ne geçilecek ve burada bir yenileme çalışması yapılacak. Tüm bu çalışmalar gece gündüz devem ederek caddeleri en kısa sürede hizmete açmak istiyoruz” dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.