1. Haberler
  2. Manşetler
  3. KAYSERİ’DE 270 ÖĞRENCİDEN ‘100. YIL KOREOGRAFİSİ’

KAYSERİ’DE 270 ÖĞRENCİDEN ‘100. YIL KOREOGRAFİSİ’

Kayseri’de Cumhuriyet’in 100’üncü Yıl Etkinlikleri çerçevesinde jandarma ekipleri tarafından 270 öğrenciye eğitim verildikten sonra koreografi yapıldı.

featured

Kayseri’de Cumhuriyet’in 100’üncü Yıl Etkinlikleri çerçevesinde jandarma ekipleri tarafından 270 öğrenciye eğitim verildikten sonra koreografi yapıldı.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü JAK Tim Komutanlığı ve Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Melikgazi ilçesinde bulunan Şehit Necmettin Bayraktar İlk ve Ortaokulu’nda toplamda 270 öğrenciye trafik dedektifleri çerçevesinde eğitim verildi.
Verilen eğitimin ardından Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri çerçevesinde görsel koreografi yapıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.