1. Haberler
  2. Asayiş
  3. POLİSTEN PARK VE BAHÇELER UYGULAMASI

POLİSTEN PARK VE BAHÇELER UYGULAMASI

Antalya’da polis tarafından 19 farklı noktada eş zamanlı olarak yapılan park ve bahçeler uygulamasında 3 bin 603 kişi sorgulandı.

featured

Antalya’da polis tarafından 19 farklı noktada eş zamanlı olarak yapılan park ve bahçeler uygulamasında 3 bin 603 kişi sorgulandı.
Genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla 93 ekip ve 217 personelin katılımıyla yapılan uygulamada, 3 bin 603 kişi sorgulanırken 297 araç kontrol edildi. 3 araç sürücüsüne idari yaptırım cezası uygulanırken, 8 aranan şahıs yakalandı. 4 yoklama kaçağı şahsa ise gerekli tebliğ yapıldı. 8 şahsa açık alanda alkol tüketme suçundan idari para cezası uygulanırken, 1 kişiye ‘6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek’ suçundan adli işlem yapıldı. Uygulamada ayrıca 1 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet şarjör ve 15 adet fişek ele geçirildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.