1. Haberler
  2. Gündem
  3. KARNE ÖNCESİ SU SAVAŞI

KARNE ÖNCESİ SU SAVAŞI

Balıkesir Burhan Erdayı İlkokulu’nda yüzlerce öğrenci yarın yapılacak karne töreni öncesi ellerinde su tabancası, şişe ve kovayla su savaşı yaparak bir eğitim öğretim yılını daha bitirmenin sevincini yaşadı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Burhan Erdayı İlkokulu öğrencileri, bir yılın stresini okulun bahçesinde su savaşı yaparak attı. Okulun sosyal medya ve duyuru panolarından yapılan “su tabancanı, kovanı, şişeni al gel” çağrısına yüzlerce öğrenci kayıtsız kalmayarak okulun bahçesinde buluştu.  Öğrencilerin kahkaha ve sevinç çığlıkları arasında su tabancalarıyla birbirini ıslattığı etkinliğe Okul Müdürü Mahmut Osta da bahçe hortumu ile katılarak eğlencenin dozunu yükseltti. Çocuklar ıslanma, kirlenme korkusu ve özellikle veli baskısı olmadan gönüllerince eğlendi.

Okul Müdürü Osta’yı “Biz çocuklarımızın eğitimi, neşesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Çok verimli bir yılı geride bıraktık. Tüm çocuklarımızın yaz tatilini de doyasıya eğlenerek ve kitap okuyarak geçirmelerini diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KARNE ÖNCESİ SU SAVAŞI
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!