Süper Amatör Lig Play-Off grubunun zirvesini yakından ilgilendiren zorlu karşılaşmada 1966 Edremitspor güldü.  Gönen de oynanan derbi karşılaşmada Gönen Belediyespor rakibi 1966 Edremitspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıktı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında yeşil beyazlılar gol için rakip kaleye yüklendi. Ancak aradığı golü bulamadı. 1966 Edremitspor 60 da girdiği pozisyonda Semih ile 1-0 öne geçti. Bu golün şokunu atlatamayan Gönen Belediyespor, 72 de Mehmet farkı ikiye çıkarttı. Müsabakanın bu skor ile bitmesi beklenirken 90 da Ömer Kılıç farkı üçe çıkarttı ve maçın skorunu ilan etti. Bu galibiyet ile 1966 Edremitspor puanını 10’a yükselterek en yakın takipçisi Gönen Belediyespor ile arasındaki puan farkını dörde yükseltti.   

HAKEMLER: Oğuzhan Çakır, Ardahan Işık, Halil Ulaş Aydemir

GÖNEN BELEDİYESPOR: Fatih, İsmail, Hasret, Ramazan, Berat, H. Ömer (Behlül), Ahmet (Hüseyin), Ömer (Murat), Mutlu, İbrahim (Soykan), Hamza

1966 EDREMİTSPOR: Hacı Ahmet, Hakan, Ömer, Cihan, Bünyamin, Mert (Eyüp), Kartal, Ömer Karadağ (Erimcan), Semih (Emre), Ali (Ömer Kılıç), Mehmet (Doruk)

GOLLER: Dk. 60 Semih, Dk. 72 Mehmet, Dk. 90 Ömer Kılıç

HABER: UĞUR YAZICI