AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Havran ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Gerçekleştirilen ziyarette Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve AK Parti Havran İlçe Başkanı Sercan Şık ile buluşan AK Partili Canbey, ilçede yapımı tamamlanan ve hizmete açılacak olan yatırımları inceledi.

Bu kapsamda Milletvekili Canbey, Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu binasını, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasını, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını, Karayolları tarafından düzenlenen Çamdibi Kavşağı’nı Belediye Başkanı Emin Ersoy ve İlçe Başkanı Sercan Şık ile birlikte inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Yaptıkları ziyarette AK Partili Canbey: “Eğitimden tarıma, güvenlikten ulaşıma kadar her alanda vatandaşımıza hizmet edecek bu yatırımlar, Havran’ımızın geleceğine değer katacak. İlçemize ve Balıkesir’imize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

HABER: YASEMİN CİVELEK