1. Haberler
  2. Politika
  3. AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT İL KOORDİNATÖRÜ MEHMET ALİ OKUR, KÜTAHYA’DA

AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT İL KOORDİNATÖRÜ MEHMET ALİ OKUR, KÜTAHYA’DA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Merkez Teşkilat İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur, ilçe teşkilat ziyaretleri kapsamında Kütahya’ya geldi.
Ziyaret kapsamında teşkilat çalışmaları değerlendirildi, istişarelerde bulunuldu, Dumlupınar ilçesi ziyaret edildi. Genel Merkez Koordinatörü Okur’u, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler’in yanı sıra Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Fatih Oruç, İl Teşkilat Başkanı Kemal Kırbıyık ve Yerel Yönetimler Başkanı Osman Zeybek karşıladı.
İl Başkanı Erenler yaptığı açıklamada, ‘Teşkilat çalışmalarımıza katkı sağlayan bu anlamlı ziyaret için Genel Merkez Koordinatörümüz Sayın Mehmet Ali Okur’a teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı.
Ziyaretin, teşkilatın çalışma motivasyonunu artırdığı ve saha faaliyetlerine olumlu katkı sunduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT İL KOORDİNATÖRÜ MEHMET ALİ OKUR, KÜTAHYA’DA
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!