AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Selman Aktay, Burhaniye Uygulamalı Bilimle Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban’ı ağırladı.
Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, AK Parti Burhaniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Dekan İlban, AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Selman Aktay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Ziyaret sırasında üniversite ve fakültede yürütülen eğitim – öğretim faaliyetleri üzerinde Dekan İlban ile görüşerek istişarelerde bulunan İlçe Başkanı Selman Aktay, ziyareti sosyal medya hesaplarından şöyle paylaştı: “Ziyaret sırasında, üniversitemiz ve fakültemizin yürüttüğü projeler ile eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında değerli bilgiler paylaşıldı.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik.
Nazik ziyaretleri için Prof.Dr. M.Oğuzhan İLBAN hocamıza teşekkür ediyor; çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.”
HABER: SERMİN ASLAN
Yorum yapın