1. Haberler
  2. Gündem
  3. GAZZE’DE YAŞANANLAR TBMM GÜNDEMİNDE

GAZZE’DE YAŞANANLAR TBMM GÜNDEMİNDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, partisinin Filistin halkına yönelik desteğini yeniledi.  CHP’li Sarı, Gazze’de yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, Meclis’in bu konuda olağanüstü toplanması çağrısında bulunduklarını belirtti.

CHP’li Sarı, Genel Kurul’daki açıklamasında: Gazze’de yaşanan insanlık dramını durdurmak, insani yardımların bir an önce ulaştırılabilmesi ve uluslararası toplumun vicdanına seslenmek amacıyla Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırdıklarını söyledi. Son olarak konuşmasında çağrıda buluna CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı: “TBMM Genel Kurulu’nda, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını, çocukları, kadınları ve sivilleri hedef alan bu vahşeti ve Filistin halkına karşı işlenen insanlık suçlarını görüşüyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
GAZZE’DE YAŞANANLAR TBMM GÜNDEMİNDE
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!