Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ilçenin geleceği olan üniversite öğrencilerine seslendi. Ergin, 2020 yılında kurulan Ayvalık Eğitime Destek Derneği'nin (AYED) genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada, "Sevgili gençler siz yeter ki okuyun, Eğitime Destek Derneği her zaman sizin yanınızda olacak" dedi.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ilçedeki üniversite öğrencilerine seslenerek eğitim hayatlarında her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Ayvalık Eğitime Destek Derneği'nin (AYED) genel kurul toplantısında konuşan Ergin, "Sevgili gençler siz yeter ki okuyun, Eğitime Destek Derneği her zaman sizin yanınızda olacak" dedi.
Başkan Ergin, 2020 yılında kurulan derneğin, üniversitede eğitim gören Ayvalıklı öğrencilere daha fazla destek olmak ve bu dayanışma çatısını genişletmek amacıyla çalışmalarına devam ettiğini vurguladı. Ayvalık'ın geleceği olarak gördüğü öğrencilerin yanında olabilmek için tüm ilçe halkını derneğe destek vermeye çağıran Ergin, bu desteğin önemine dikkat çekti.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın