Yerel seçimlerden Cumhuriyet Halk Partisi galip çıktı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ve Karesi Belediye Başkanı da Mesut Akbıyık oldu. Cumhuriyet Halk Partisi ayrıca 12 İlçe Belediye Başkanlığını da kazandı. Tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Seçimler sonrasında Balıkesirspor’u yakından takip eden kırmızı beyazlı sevdalılar takımlarının geleceğini merak ediyor. Şehrin markası olan Balıkesirspor’un durumu ne olacak? Bildiğim kadarı ile çiçeği burnunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın Balıkesirspor ile ilgili çok önceden hazırlanmış bir projesi var. Önümüzde ki süreçte bu proje Başkan Ahmet Akın tarafından hayata geçirilerek Balıkesirspor için önemli adımlar atılacaktır.

Kırmızı beyazlı kulübün Mayıs ayında olağan genel kurulu var. Ligin bitimine ise 4 hafta kaldı. Dört maç sonra Balıkesirspor 2023-2024 sezonunu tamamlayacak ve gözler genel kurula çevrilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, değer verdiği, sevdiği Balıkesirspor için gereğini yapacaktır. Önceki dönemde hazırlamış olduğu projeyi hayata geçirmek için adım atacak olan Başkan Akın, şehrin markasına sahip çıkacaktır. Geldiğimiz noktada mevcut yönetim kırmızı beyazlı takımı ‘Karanlıktan aydınlığa’ çıkartarak nefes aldırdı. Yeni dönem de nasıl bir yol izlenir bunu önümüzde ki süreç gösterecektir. Bilinen şu ki Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’da bir Balıkesirspor sevdalısıdır.    

Bence şehrin markası Balıkesirspor için olması gereken, verilmesi gereken destek en iyi şekilde verilecek ve Balıkesirspor her zaman olduğu tribünlerden alkışı alacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesirspor ile ilgili projesini uygulamaya koyduğunda sanırım kırmızı beyaz sevdalıları arzu ettikleri Balıkesirspor’u izleyecektir.