Türk yüzme sporun başarılı temsilcisi İnanç Güvercin, Bulgaristan'da düzenlenen yüzme yarışmasında önemli bir başarıya imza attı.

Yarışma esnasında yaşadığı talihsiz kazaya rağmen büyük bir performans sergileyen milli sporcumuz, 50 Metre Serbest Yarışı'nda 27.84 saniyelik derecesiyle ülkemizi gururlandırarak 3. oldu. İnanç Güvercin'in bu önemli başarısı, Bandırma’da ve Türk yüzme camiasında büyük sevinç yarattı.

“Geleceğe Umutla Bakmamızı Sağlıyorlar”

Milli sporcu İnanç Güvercin ve Antrenörü Aytaç İlban, 31 Mart yerel seçimlerde seçilen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza "Sporcumuzu ve onun saygıdeğer antrenörü Aytaç İlban'ı gönülden tebrik ediyoruz. İnanıyoruz ki, İnanç Güvercin ilerleyen süreçte daha birçok milli yarışmada ve başarıda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek adından sıkça söz ettirecektir. Türk sporunda yetenekli genç sporcuların gösterdiği başarılar, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. İnanç Güvercin'in bu başarısı, genç sporculardan aldığımız güçlü motivasyonu bir kez daha perçinliyor" dedi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER