Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yayımladığı mesajla 1 Mayıs Mücadele, Birlik ve Dayanışma gününü kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, emeğin bayramı 1 Mayıs Mücadele, Birlik ve Dayanışma Günü’nde emekçilerin sorunlarına işaret ederek, “Yoksuldan alan, zengine veren anlayışa karşı emek mücadelemiz sürecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Artan yoksulluğa işaret eden Başkan Köybaşı, mesajında şunları kaydetti: “Derinleşen ekonomik kriz nedeniyle işçi ve emekçilerin alım gücü her geçen gün düşüyor. Emeğin bayramı 1 Mayıs Mücadele, Birlik ve Dayanışma Günü’dür. Umudu hep birlikte büyüteceğiz. CHP emeğin en yüce değer olduğuna inanır. Yoksuldan alan, zengine veren anlayışa karşı emek mücadelemiz sürecek.

Cumhuriyet Halk partisi, Derin yoksulluk ile boğuşan ve kalıcılaşan adaletsizlik karşısında umutlarını yitiren yurttaşlarımızın umudu olmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında tek bir çocuk yatağa aç girmeyecek. Yurttaşlarımızın sofrasına aş, yanına yoldaş olacağız. Gençlerin, kadınların, çiftçilerin, çalışanların emeğinin karşılık bulduğu bir Türkiye olacak. Emek mücadelesinde ve iş cinayetlerinde hayatını kaybeden işçileri anıyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nda tüm emekçilerin eşit, adil ve insanca yaşayabileceği çağdaş bir Türkiye diliyorum."

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU