MHP İl Başkanı Niyazi Tunç yerel seçimlerin ardından sahadaki çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Tunç bir yandan teşkilatı ile buluşuyor ve toplantılara katılıyor diğer yandan ise kırsal mahalledeki hayırlara vatandaş ile buluşuyor.

Başkan Niyazi Tunç MHP Altıeylül, MHP Karesi ve MHP Sındırgı, MHP Bigadiç İlçe Başkanlığının yönetim kurulu toplantısına katılarak fikir alışverişinde bulundular.

Bşakan Tunç daha sonra MHP Karesi İlçe Başkanı Mustafa Bilsem ve Karesi Belediye Meclis Üyeleri, MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu ile birlikte, MHP Altıeylül İlçe Başkanı Alper Okçelik’in babası merhum Hüseyin Okçelik’in sene-i devriyesi münasebetiyle Bigadiç Esenli Mahallesinde düzenlenen mevlid-i şerif ve lokma hayrına katıldı. Tunç devamında Büyükpınar Mahallesi ve Yeni İskender Mahallesindeki köy hayırlarına yer aldı ve vatandaşlarla buluştu.

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç “Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman sahadayız, halkımızın yanındayız. Güçlü teşkilatlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Hep birlikte her zaman omuz omuza çalışıyor, sık sık fikir alışverişinde bulunuyoruz. MHP olarak halkımızın kararına saygı duyuyoruz. MHP Balıkesir’de güçlü bir şekilde yoluna emin adımlarla devam etmektedir” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ