Balıkesir Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı (OBİDEV) üye ve gönüllülerince Salih Tozan Kültür Merkezi önünde yiyecek, içeceklerin yer aldığı kermes açıldı. Kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Balıkesir Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı (OBİDEV), burs alan otizmli çocuklara destek sağlamak amacıyla Toplu Taşıma Merkezi’nin yanında kermes düzenledi. Kermesten elde edilecek gelirini Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı’nda eğitim alan çocukların eğitimine sağlamak için kullanılacağı ifade eden OBIDEV Ticari İşletmesi Üretim Müdürü Seda Koyuncu, aynı zamanda ihtiyaçları olan ailelere de burs desteği sağlamak istediklerini belirtti.

Bugün sabah erken saatlerde Salih Tozan Kültür Merkezi önünde başlayan kermes akşam saatlerine kadar devam edecek. 30 kişiden oluşan büyük bir OBIDEV Gönüllüleri tarafından yapılan ürünler, uygun fiyata öğrenciler için kermeste satışa sunuldu. 3 gündür gönüllüler ile birlikte ürünleri yapmak için uğraştıklarını söyleyen Koyuncu; “Biz burada büyük bir gönüllü ağıyla bir şeyler yaptık, amacımız Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı’nda eğitim alan öğrencilerimizin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve ihtiyaç sahipleri ailelere burs desteği sağlamak” dedi.

 

HABER: BUSE ASLAN