Balya Belediyesi’ne bağlı ekipler ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Balya Belediyesi, ulaşımdan altyapıya, asfalttan yeşil alana kadar bir çok noktada çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Balya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelince sürdürülen parke taş döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde parke taşı döşeme ve yol çalışmalarını sürdüren Balya Belediyesi ekipleri, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga’nın talimatlarıyla çalışmalarına hız verdi.

Balyalı vatandaşların daha rahat ulaşım sağlamaları için çalışmalarını son hızıyla devam ettiren ekipler, parke taşı döşeme çalışmalarını. Dereköy, Danışment ve Alidemirci Mahallelerinde sürdürüyor.

İlçenin güzelleşmesi için hizmetlerin devam edeceğini söyleyen Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, "Cennetten bir köşe olan ilçemizde ayrım yapmadan herkese eşit ve adil bir şekilde hizmet etmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Dereköy, Danışment ve Alidemirci mahallelerimizde parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi her mahallemizi örnek bir mahalle haline getireceğiz. #Balya’mızda elimizin değmediği, güzelleştirmediğimiz yer kalmayacak" ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN