Balıkesir’in Gönen ilçesinde polis ekiplerince Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması yapıldı. Uygulamada uyuşturucu madde, silah ve aranan bir şahıs yakalandı.

Balıkesir’in Gönen ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik olarak Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması yaptı.

Toplam 18 ekip, 4 çevik kuvvet timi ve 184 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda; 860 şahsa GBT sorgulaması yapılırken, 1 aranan şahıs gözaltına alındı.  

Denetimlerde yapılan aramalarda 1 adet Blow F92 marka kuru sıkı tabanca, 1 adet üzerinde ibare bulunmayan tabanca, 2.70 gram metanfetamin maddesi, 1 adet Llama marka tabanca ve bu tabancaya ait 15 adet fişek,  2 adet uyuşturucu içme aparatı, 1 adet Hassas Terazi ve 1 adet Üzümlü marka av tüfeği ele geçirildi.

Uygulamaların trafik denetimlerinde ise 212 araç kontrol edilirken, 37 araç sürücüsüne 79. 275 TL idari para cezası kesildi ve 5 araç trafikten men edildi.

 

HABER: UĞUR YAZICI